Poginuo glumac iz „Zvjezdanih staza“
Anton Jelčin

Poginuo glumac iz „Zvjezdanih staza“

Američki glumac Anton Jelčin, poznat po ulozi Pavela Čehova u obnovljenoj franšizi „Zvjezdanih staza“, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u 27. godini, saopštila je policija.

Jelčin je stajao iza svog automobila, koji je krenuo u rikverc, kada ga je udario i zaglavio između sandučeta i ograde, prenio je AP pozivajući se na navode policajaca.

Glumac je krenuo da se nađe sa prijateljima na probi, a kada se nije pojavio, došli su do njegove kuće i pronašli ga mrtvog.

Njegova predstavnica za medije Dženifer Alen potvrdila je vijest i rekla da je njegova porodica zamolila za privatnost.

Karijeru je započeo u Holivudu kao dijete sa manjim ulogama u nezavisnim filmovima i TV emisijama, prije nego što je dobio uloge u filmovima, poput trilera Alfa mužjak i tinejdžerske komedije Čarli Bartlet.

Najzapaženiju ulogu ostvario je u Zvjezdanim stazama, čiji će poslednji, treći dio, početi u julu da se prikazuje u bioskopima.

Jelčin je rođen u Rusiji, a njegovi roditelji su se profesionalno bavili umjetničkim klizanjem i preselili se još kad je bio beba.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.