Emina: Tata je moj svetionik sa neba uvijek ću ga voljeti (Foto)
Emina Jahović Sandal

Povodom dana očeva

Emina: Tata je moj svetionik sa neba uvijek ću ga voljeti (Foto)

Pop zvijezda Emina Jahović živi miran život sa svojom porodicom, suprugom Mustafom Sandalom i sinovima Jamanom i Javuzom. Međutim, iako se čini da pjevačica ima sve, ona ipak nosi u sebi bol koja nikada neće proći.

Naime, kako je juče obilježen međunarodni dan očeva, Emina je odlučila da podijeli fotografiju iz djetinjstva sa svojim ocem, kog je izgubila u ranom djetinjstvu i u opisu dodala emotivnu poruku.

- Moj otac niti je sidro da me zadržava, niti jedro da me nekuda odvede, ali je moj svetionik sa neba čija mi ljubav uvijek pokaže put. Uvijek ću te voljeti moj anđele čuvaru. Srećan dan očeva. Djevojka sa desne strane je moja draga sestra Sabina - napisala je popularna pjevačica.

emina

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.