Marija Šerifović neće se smijati kada bude vidjela što joj je neko docrtao na majici
Marija Šerifović

Oštrom porukom prodrmala je Srbiju

Marija Šerifović neće se smijati kada bude vidjela što joj je neko docrtao na majici

Pjevačicin nastup na "Beosongu" bio je burno propraćen, ali to je izgleda bila inicijalna kapisla za ono što je uslijedilo... Ali Marija Šerifović neće se više smijati kada bude vidjela što joj je neko docrtao na majici.

Svi izvođači na "Beosongu" probudili su ogromnu pažnju javnosti. Počevši od pobjednica, do učesnika "Talenta" koji su dobili priliku da se ponovo predstave publici. Međutim, kada je Marija Šerifović izašla na binu, svi drugi su ostali u njenoj senci. Ne samo zato što pjevačica ima odličan glas već zbog poruke na njenoj majici koja je probudila ogromnu pažnju javnosti.

Vrlo brzo na internetu su osvanule brojne slike na kojima se nalaze učesnici ovog muzičkog takmičenja u veoma nezgodnim izdanjima.Tako se neko oštro poigrao sa pobjednicama, ali to nije ništa u odnosu na ono kako se neko "našalio" na Marijin račun. Umjesto natpisa "Muzika iznad korupcije" neko je dopisao "Muzika iznad erekcije" i stavio strelicu na dolje. Fotka je obišla sve društvene mreže a ako ovo bude vidjela, pjevačica uopšte neće biti srećna.

(S media)