Glumica hospitalizovana nakon čudnog ponašanja u avionu
Selma Bler

Šokirala sina i putnike

Glumica hospitalizovana nakon čudnog ponašanja u avionu

Zvijezda filma "Vrisak" u avionu je pila mješavinu alkohola i tableta pa je odjednom počela da vrišti. Kada su sletjeli u Los Anđeles, Selma je odvedena u bolnicu.

Selma Bler (43) sa sinom Arturom (5) bila je u Meksiku, u posjeti njegovom ocu i njenom bivšem dečku, modnom dizajneru Džejsonu Bleiku. Glumica je u avionu miješala svoje ljekove i vino pa je nakon nekog vremena napravila scenu, ispričali su svjedoci. 

Pilot je stupio u kontakt s kotrolom leta kako bi izvjestio ponašanju slavne glumice koja je počela da vrišti. 

“On mi pali intimne djelove! Ne daje mi da jedem ni da pijem. Tuče me. Ubiće me!“, vikala je Blerova, dok je njen sin gledao u čudu. 

Kada su sletjeli na aerodrom u Los Anđeles, po Selmu je došla hitna pomoć koja ju je na nosilima iznijela iz aviona. 

Paparaci su Selmu fotografisali dva dana ranije, kada je sjedela na plaži dok se njen sin igrao s ocem u moru. Glumica je izgledala malaksalo i umorno.

Bulevar92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.