Glumica pala s konja i polomila kosti
Uma Turman

Nesreća u prirodi

Glumica pala s konja i polomila kosti

Glumica Uma Turman polomila nekoliko kostiju u nesreći u prirodi!

Uma Turman (46) završila je u bolnici jer je pala sa konja i polomila "više kostiju", potvrdila je njena PR služba.

"Uma je imala nesreću tokom jahanja. Bila je na mladom konju kojeg tek dresira, koji se prepao i zbacio je. Pala je i polomila je nekolicinu kostiju", navodi se u saopštenju.

Nije poznato koje su kosti u pitanju, ali je PR služba naglasila da će se Uma u potpunosti oporaviti tokom narednih mjeseci, odnosno da neće imati trajne posledice zbog ove nezgode.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.