Američki reper uhapšen zato što je na nastupu psovao
50 sent

Da li su organizatori festivala ikada čuli njegove pjesme?

Američki reper uhapšen zato što je na nastupu psovao

Poznati reper, 50 sent, uhapšen je u subotu uveče kada je nastupao na muzičkom festivalu na Karibima, jer je tokom izvođenja pjesme izgovorio psovku.

 On je zbog psovanja zatvoren, te je bio primoran da plati kauciju od 5.000 dolara. Reper je oduvijek imao izrazito eksplicitne tekstove tako da se nameće pitanje da li su organizatori festivala ikada čuli njegove pjesme? 

Sporna riječ koju je 40-godišnji reper upotrebio bila je "je**ni", u tekstu za jedan od njegovih najvećih hitova "P.I.M.P." Fanove je ovakav postupak policije poprilično razbejsnio, te su mnogi komentari upućeni organizaciji festivala bili i više nego oštri. 

"Gospodin Kurtis Džekson je bio pozvan na festival da bi vodio program, ali kada je stigao, organizatori su ga zamolili i da nastupi, na šta je on pristao, koristeći muziku koja je već bila tamo. Nažalost, nisu imali njegove "čiste" pjesme, u kojima se ne čuju psovke, tako da je u njegovom izvođenju bilo i ružnih riječi", piše u zvaničnom izvještaju PR-a koji ga predstavlja.

Kurir/Bulevar

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.