Džordž Kluni je gej, a savršeni brak je samo maska?
Amal i Džordž

Šok u Holivudu

Džordž Kluni je gej, a savršeni brak je samo maska?

Ne, Džordž nije uhvaćen u gej aferi, ali svi američki tabloidi bruje o tome da je slavni glumac naklonjeniji jačem polu i da je ljubavna bajka između njega i Amal samo farsa. Ove glasine prvi put su se pojavile 2013. godine, a sada su im od života napravili pravi pakao.

Ako je vjerovati tračevima, koji su sve glasniji, zlatni holivudski par je pred razvodom, a njihove svađe su sve burnije i više ne biraju ni mjesta za njih.

Par je počeo da se svađa za vrijeme Kanskog filmskog festivala, kada je Amal predložila Džordžu da ode s njom na Maldive, gdje ona mora poslovno, da brani bivšeg predsjednika Muhameda Našida, ali on je to odbio.

Uspješna advokatica supruga je zamolila da ide s njom, jer se ne osjeća sigurno sama, zbog raznih prijetnji koje dobija, ali njemu je puno privlačnija ideja bila da ostane u Holivudu, gdje navodno želi da uradi nekoliko estetskih operacija, kako bi izgledao što mlađe, dok Amal navodno jako smeta ta njegova opsednutost izgledom, koju smatra primitivnom.

Zanimljivo je i kako se već godinama šuška da je Džordž gej i sa svim svojim ženama, potpisuje ugovor o vezi, u trajanju od tri godine. Prve glasine o Džordžu i Amal javile su se upravo krajem 2013. godine...

Da li se vama ovo sve čini kao prevelika slučajnost, ili ne?

Žena.blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.