Ceca otkrila šta znači naslov njene nove pjesme
Ceca

Progovorila

Ceca otkrila šta znači naslov njene nove pjesme "Didule"

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno izdala novi album na kome se nalazi pjesma neobičnog naslova, za koji su se mnogi pitali šta znači.

Pjesma koja je privukla veliku pažnju i prije samog objavljivanja, upravo zbog neobičnog imena je - “Didule”.
Mnogi su se pitali šta ta riječ, uopšte, znači, a sama Ceca je dala odgovor na to pitanje.

"Isto što i romale-romali, điđi-miđi... Uzgrad, tra-la-la, dečko, ti si otpjevao svoje i ne mogu više da ti tolerišem ništa, ni da te trpim… Doviđenja, prijatno", rekla je pjevačica.

Pored toga, ona je otkrila ono što mnoge zanima, a to je kada će se desiti koncert na Ušću, a to, nažalost, neće biti ove godine.

"Za dvije godine će biti punih 30 godina mog postojanja na estradnoj sceni, tako da ću tada odraditi još jedan album i Ušće.

Puls

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.