Vuk Kostić prodao stan da bi isplatio saradnike
Vuk Kostić

Posvetiće se isključivo glumi

Vuk Kostić prodao stan da bi isplatio saradnike

Vuk Kostić je morao da proda stan da bi isplatio saradnike na filmu "Igra u tami", koji je producirao.

Poslije ovog lošeg iskustva, glumac će se teško odlučiti da ponovo nešto producira, pa će se posvetiti isključivo glumi, prenosi Alo.

Zato i ljeto provodi radno, snimajući film "Meso" i seriju "Ubica mog oca", gdje u oba projekta tumači glavnu ulogu.

Nedavno je javno potvrdio da mu produciranje nije trebalo.

 - U poređenju s glumom, ovo mi je baš teško palo. Ne gledam na to kao na posao, više bih volio da ne moram da se bavim produkcijom, ali kad ispred sebe imaš cilj koji ti je važan i kad, na kraju, dobiješ film, kakav si želio, sve se zaboravi- rekao je Vuk.

 

 

 


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.