Adriana Lima komentarisla sliku bivšem suprugu: Marko izgledaš anđeoski (FOTO)
Adriana Lima

Adriana Lima komentarisla sliku bivšem suprugu: Marko izgledaš anđeoski (FOTO)

Bivša supruga košarkaškog asa Marka Jarića Adriana Lima izgleda i dalje pati za bivšim suprugom.

U prilog tome najbolje svjedoči komentar koji je manekena postavila ispod Jarićeve fotogragrafije na društvenoj mreži Instagram, a gdje mu je poručila da nikad bolje nije izgledao.

– Elegantan. Bila sam sa tobom deset godina, a nikada nisam vidjela da ovako dobro izgledaš. Izgledaš anđeoski – napisala je Lima ispod fotografije na kojoj Jarić pozira u smokingu.

markojaric1

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se bivši košarkaš našao na glamuroznom vjenčanju njegove prijateljice Marine Vićentijević, koje je održanu u Kanu.

Jarić je na vjenčanju bio u društvu pripadnica ljepšeg pola i na jednoj od najpoznatijih plaža u ovom fransuckom primorskom mjestu uživao uz šampanjac do rano ujutru.

Na ovom slavlju sa njim se nije našla Dušica Savić, sa kojom su ga posljednjih mjeseci hvatali znatiželjni pogledi paparaca.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.