Goga Sekulić trudna?
Goga Sekulić

Stiže beba

Goga Sekulić trudna?

Pjevačica Goga Sekulić je nakon brojnih turbulencija na emotivnom planu koje je doživjela konačno je uplovila u ljubavnu vezu, zbog čega je srećnija nego ikada, otkrio je dobro obaviješteni izvor.

"Goga je u vezi sa sportistom koji je iz Beograda, ali živi i radi u Cirihu, gdje su se i upoznali. Po njoj se vidi da je presrećna zbog nove veze, jer svojim prijateljima non stop priča o zgodnom muškarcu. Čak sam čuo i da je zatrudnjela sa njim, pa će vjerovatno i otpočeti zajednički život sa njim veoma brzo", izjavio je izvor blizak pjevačici.

"Ne bih ništa da komentarišem, samo ću reći da sam presrećna i prezadovoljna! Tačno je da imam nekog kraj sebe, ali ne želim da medijski eksponiram svog partnera", zamolila je Goga za razumijevanje, ali nije željela da govori o nagađanjima da je trudna.

Pink/Stil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.