Sara Džesika Parker snima novu seriju
Sara Džesika Parker

Nastavila saradnju sa HBO

Sara Džesika Parker snima novu seriju

Sara Džesika Parker vraća se na ekrane uz potpisan ugovor sa kućom HBO. Ali ovog puta nećemo je gledati u ulozi Keri Bredšo, već u potpuno novoj seriji. “Razvod” se uveliko snima, a Sarin partner je Tomas Hejden Čerč.

“Poslije mnogo vremena, ponovo zajedno. Hvala prijateljima iz HBO što su mi dozvolili da vam pokažem prve fotografije iz nove serije na kojoj radimo”, napisala je Sara Džesika Parker na svom instagram profilu.

Frensis, suruga i majka, junakinja “Razvoda”, poslije mnogo godina braka došla je u situaciju da se raziđe od supruga Roberta. Razlog za rastanak je Robertova “emotivna prevara” preko koje Frensis ne može nikako da pređe, pa ni zbog dvoje djece koje s njim ima.

Prema scenariju “Razvoda”, Sara Džesika Parker, koja je napunila 51. godinu, ostaje bez ljubavi svog života, a da preboli gubitak, pomoći će joj prijateljice Dijana i Dalas.

Uz vjerne drugarice, ona će pokušati da nadoknadi propušteno. Samo, ovog puta u podjeli nema Kim Katral, Kristin Dejvis i Sintije Nikson, već su za novu seriju angažovane Moli Šenon i Talija Balzam. 

Vijesti.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.