Poznati par nije mogao da obuzda strasti na tribinama Vimbldona (Video)

Ludo se vole i to pokazuju svima

Poznati par nije mogao da obuzda strasti na tribinama Vimbldona (Video)

Oni se ludo vole i to pokazuju svima.

Slavna njemačka manekenka Hajdi Klum i njen 13 godina mlađi dečko Vito Šnabel bili su na trubinama Vimbldona gdje nisu mogli da obuzdaju strasti. 

Tokom muškog polu-finalnog meča Hajdi je zdušno navijala, ali je i razmjenjivala nježnosti sa svojim dečkom koji nije moga da skine ruke sa zgodne plavuše. On ju je u jednom trenutku toliko silovito ljubio da joj je pomjerio naočare za sunce sa lica.

Pored Hajdi i njenog dečka, došli su i mnogi drugi poznati kao što su Bredli Kuper i Irina Šajk, zatim Boris Beker, Aleks Ferguson, Klif Ričard itd...

Svi su pomno pratili meč između Endija Marija i Tomaša Berdiha.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.