Jelena Đoković otputovala sama na odmor (FOTO)
Jelena Đoković

Ime destinacije će otkriti kada je napusti

Jelena Đoković otputovala sama na odmor (FOTO)

Supruga najboljeg svjetskog tenisera Jelena Đoković otputovala je sama na odmor.

Na Instagramu svakodnevno postavlja zanimljive fotografije sa destinacije koju će, kako je najavila, otkriti tek kada je napusti, prenosi B92. 

Ispod fotografije na kojoj meditira ispod vodopada napisala je: 

“Tako sam zahvalna! Dok sam bila pred vodopadom, cijelo tijelo mi je vibriralo od sreće, radosti i smirenosti. Nisam morala da isključim mozak da bih upala u duboku meditaciju, već se to nekako samo od sebe desilo. Tako je bilo mirno! I imala sam priliku da po prvi put iskusim džunglu i njenu prirodu. O, kakav osjećaj!", napisala je Jelena Đoković.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.