Hajdi Klum razmjenjivala poljupce sa 13 godina mlađim momkom (FOTO)
Foto: Profimedia /Hajdi Klum i Vito Šnabel

Više se ne kriju

Hajdi Klum razmjenjivala poljupce sa 13 godina mlađim momkom (FOTO)

Njemačka manekenka Hajdi Klum i njen 13 godina mlađi momak Vito Šnabel, ispratili su muško polufinale u tenisu na Vimbldonu, ali su, umjesto na teren, više bili skoncentrisani jedno na drugo.

Zgodna Hajdi uspijevala je da, makar malo isprati teniski meč i zdušno navija, za razliku od njenog mladog momka, koji nije skidao ruke sa zgodne manekenke.

 
Foto: ReutersHajdi Klum i Vito Šnabel
 

Iako je nedavno izjavila da nema namjeru da ponovo staje na ludi kamen, čini se da je veza između manekenke i mladog Šnabela i više nego stabilna.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.