Vjenčali se Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger (VIDEO)
Ana i Bastijan

Sudbonosno DA u Veneciji

Vjenčali se Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger (VIDEO)

Srpska teniserka Ana Ivanović i njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger vjenčali su se u Veneciji.

Njemački list Bild navodi da je građansko vjenčanje obavljeno danas u hotelu „Aman kanal grande“ sa sedam zvjezdica, dok će sjutra izgovoriti svoje zavjete u crkvi.

20160712111406837286

Ana se na vjenčanju pojavila u jednostavnoj beloj i elegantnoj haljini. Iako su ih novinari pratili i stopu, slavni par nije davao izjave, a Bastijan nije skidao osmjeh sa lica. 

Dvadesetak gostiju stiglo je juče, ali je većina zvanica stigla danas, uključujući i Bastijanovog saigrača i njemačkog reprezentativca Tomasa Milera.

Ani je svjedok na građanskom vjenčanju bila srpska plivačica Miroslava Najdanovski, dok je Bastijanov kum navodno bio poznati skijaš, inače fudbalerov blizak prijatelj, Feliks Nojrojter.

Sjutra se planira svečanija proslava, nakon koje će na svadbenom veselju pjevati hrvatska pjevačica Nina Badrić, prenosi Jutarnji list.

Bastijan i Ana počeli su da se zabavljaju 2014. godine.

Nakon vjenčanja i kratkog medenog mjeseca Ana će se posvetiti pripremama za nastup na Olimpijskim igrama u Riju, a njen izabranik obavezama u dresu Mančester junajteda.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.