Oženio se Bali-beg?
Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen

Izgovorili sudbonosno "da"

Oženio se Bali-beg?

Mada se spekulisalo da će se vjenčati na jesen u Istanbulu, turski glumac Burak Ozčivit (31) i njegova dugogodišnja djevojka i koleginica Fahrije Evdžen (30), navodno, su već izgovorili sudbonosno “da” u Rimu, tokom godišnjeg odmora.

Turski mediji pišu da je glumac, koji se u seriji “Sulejman Veličanstveni” proslavio ulogom Bali-bega, ispred čuvene fontane Di Trevi u vječnom gradu svojoj dragoj dao prsten. Lijepa Fahrije je odmah pristala da se uda za njega, a kako nisu željeli da gube vrijeme - vjenčali su se u Rimu. Dobro upućeni tvrde da su željeli intimnu svadbu, bez paparaca, pa im je vjenčanje u Italiji bila savršena opcija.

Burak i Fahrije se još nisu oglasili povodom vjenčanja, već su nastavili putovanje po Evropi, a uskoro planiraju da posjete njene roditelje, braću i sestre koji žive u Njemačkoj. Par je u vezi od 2013, upoznao se na snimanju serije “Grmuša” i od tada turski mediji neprestano pišu o njihovoj ljubavi.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.