Ceca  o ljubavnom životu: 17 godina živim sama, a mogla sam da se udam još...
Svetlana Ražnatović

Iskreno

Ceca o ljubavnom životu: 17 godina živim sama, a mogla sam da se udam još...

Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno je progovorila o svom ljubavnom životu i rekla da može da bude s kim god hoće i da se nije zavjetovala na celibat.

"Slobodna sam žena i mogu da budem s kim hoću. Nije mi prvi put da me spajaju sa prijateljima. Spojili su me i sa čovjekom kojem sam krstila dijete", rekla je Ceca, skinuvši sa sebe stigmu žene bez aktivnog ljubavnog života.

"Ne želim da ostavim utisak usamljene udovice. Već sedamanestu godinu zaredom živim sama i za to vrijeme nisam pokušavala da zasnujem zajednički život ni sa kim. Ne želim da ispadnem prepoštena u očima naroda niti sam se zavjetovala na celibat. Imala sam nekoliko veza i vezica, neke su trajale duže, a neke kraće. Ne volim da eksponiram svoj privatni život. To je nešto rezervisano samo za mene.

S druge strane, mogla sam da se udam još nekoliko puta i da se sa nekim od tih partnera pojavim na parastosu svom pokojnom suprugu jer onaj ko nije svjestan da je Željko otac moje djece i da sam ga najviše voljela, ne bi mogao ni da bude uz mene", rekla je Ceca.

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.