Ovom fotkom su Ana i Švajni svima zapušili usta (FOTO)
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Jutro nakon prve bračne noći

Ovom fotkom su Ana i Švajni svima zapušili usta (FOTO)

Nakon burnog dana u Veneciji, Ana Ivanović, od juče Švajnštajger, i njen suprug Bastijan, prvi bračni dan počeli su ovako.

Ana je juče u Veneciji rekla sudbonosno "da" Bastijanu Švajnštajgeru, a dok je cio svijet brujao o njenoj vjenčanici, ona je na svadbenoj žurci zablistala u pink haljini. Jutro nakon prve bračne noći su počeli doručkom s prijateljima i porodicom u bašti hotela.

Naravno, paparaci su već bili na pozicijama. Ana i Švajni, koji nisu znali da ih fotkaju, djelovali su zaljubljenije nego ikada, a ove fotke mogle bi konačno da zapuše usta svima koji su mislili da je njihova ljubavna priča marketinški trik.

vv

Bastijan nije skidao osmjeh ni pogled sa svoje prelijepe gospođe, koja od danas nosi njegovo prezime, a ona je izgleda imala i nešto ozbiljno da popriča sa svojim bratom Milošem, čiji je jučerašnji stajling mnoge ostavio bez teksta.

jt

Ana će danas imati i crkveno vjenčanje, nakon čega će biti održana velika žurka sa oko 300 zvanica.

24sata.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.