Anđelina i Bred opet zagrljeni na ulicama (FOTO)
Anđelina i Bred

Srećni i zadovoljni

Anđelina i Bred opet zagrljeni na ulicama (FOTO)

Za gulmicu Anđelinu Džoli i njenog muža, glumca Bred Pita, već mjesecima se spekuliše da se razvode.

Za razloge su najčešće navedeni navodna preljuba od strane glumca, ali i pretjerana mršavost i moguća anoreksija kod glumice.

To što se u medijima nisu pojavljivale njihove skorašnje, zajedničke fotografije je još više potpirilo glasine o razlazu jednog od najljepših holivudskih parova.

20160714183630970603

Roditelji šestoro djece su očigledno odlučili da stanu na kraj glasinama, oglase se i, porodično, prošetaju gradom. Međutim, ne samo da su uživali u danu sa djecom, već su se u javnosti ponašali kao zaljubljeni, novopečeni mladenci.

20160714183640272949

Osmjesi i zagrljaji nisu izostali. Izgledali su toliko srećno i u ljubavi, da su njihove skorašnje fotografije uporedili i sa onima koje su nastale 2008. godine, kada problema nije bilo ni na vidiku. Makar se čini da je ovaj par čija veza traje preko 10 godina, opet pronašao sklad, a razvod se, na ovim slikama, ni ne nazire.

Nezavisne

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.