Ceci se nije dopala ova pjesma sa novog albuma
Ceca Ražnatović

Postala hit

Ceci se nije dopala ova pjesma sa novog albuma

Folk diva Ceca Ražnatović nedavno je izdala novi album "Autogram". Iako je nakon objavljivanja rekla kako je ponosna na ovaj projekat, Ceca je sada priznala da joj se ipak na prvo slušanje nije dopao jedan hit sa albuma.

U pitanju je upravo naslovna numera "Autogram", koju je Ceca snimila na nagovor porodice, kao i tekstopisca Marine Tucaković, prenosi Alo.

- Nisam bila zaljubljenik u pjesmu "Autogram" još kad mi je Damir odsvirao melodiju. Marina je odmah odreagovala i rekla da će biti veliki hit, takođe i moji ukućani, a ja sam rekla "pa". Kada je napisala tekst svi su rekli da će biti hit kao vrata, a ja sam opet rekla "pa". Ali mi je mnogo drago što su bili u pravu - bila je iskrena folk diva.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.