Očuh poznate manekenke: Dok ja umirem od raka ona se švrćka po bijelom svijetu
Kejt Mos

Bijesan

Očuh poznate manekenke: Dok ja umirem od raka ona se švrćka po bijelom svijetu

Očuh poznate manekenke Kejt Mos umire od raka, a u svemu tome ne zna kako će platiti medicinsku njegu.

Kejtin bivši očuh izjavio je za britanske medije da je jako ljut na Kejt jer dok se ona „švrćka“ po svijetu, on nema ni za ljekove. Sedamdesetpetogodišnji Geof Koman bio je u braku sa njenom majkom 25 godina, a Kejt ga je svuda predstavljala kao svog očuha. 


Njena majka se razvela od njega 2014. godine. 

“Mislio sam da će me pozvati i ponuditi mi pomoć“, rekao je on i priznao da je njihov odnos posljednjih par godina zahladneo, ali da je poslije toliko godina zajedničke porodice očekivao barem poziv od nje. 

“Uznemiren sam jer me nijednom nije pozvala ni da pita kako sam, a kamoli da ponudi pomoć“, rekao je i dodao da stalno viđa njene slike u novinama kako se "švrćka po bijelom svijetu“ – “Evo je sada na jahti sa Filipom Grinom, a meni neće da pomogne“

Bulevar.b92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.