Uz ovu pjesmu je gospođa Švajnštajger zaplakala na svadbi
Ana i Bastijan

Rastužila se

Uz ovu pjesmu je gospođa Švajnštajger zaplakala na svadbi

Kako dobro obaviješteni izvori tvrde, Nina Badrić je na vjenčanju Ane i Bastijana pjevala žalopojke nakon čega su je ranije sklonili sa bine.

Iako je Ana željela da izbjegne narodnjake na svadbi, zamolila je bend da joj otpjevaju dvije omiljene pjesme “Vidovdan“ i “Crne kose“. 

“Iako se vjenčala u Italiji i iako je među zvanicama bilo najviše stranaca, naručila je dvije omiljene srpske pjesme. Zaplakala je čim su zasvirali ‘Vidovdan’ Goce Lazarević, a odmah nakon toga tražila je i hit ‘Crne kose’ Hanke Paldum”, priča izvor za “Kurir”. 

Nakon toga je odlučila da neće više da sluša tužne pjesme na dan vjenčanja. Na tu njenu odluku uticao je i njemački fudbaler, koji je, kad je vidio da njegova draga plače, zamolio muzičare da sviraju nešto veselije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.