Ova manekenka je među najljepšim ženama svijeta, a evo kako izgleda bez šminke (FOTO) (VIDEO)
Irina Šajk

Ekskluzivne fotografije

Ova manekenka je među najljepšim ženama svijeta, a evo kako izgleda bez šminke (FOTO) (VIDEO)

Da ste sreli neku ženu sa folijom na glavi, na plaži, vjerovatno biste pomisli da je luda! Međutim, ljepotica Irina Šajk taj trik koristi da bi očuvala kosu. Od toplote sunca kosa na ovaj način dodatno upija sve hranljive sastojke iz maske. Tako da, dame, ako budete u prilici, možete ovo da pokušate...

iri

Elem, Irina Šajk i Bredli Kuper trenutno su na jezeru Garda u Italiji, a kako jedna od najljepših žena na svijetu izgleda u bikiniju i bez trunke šminke, pogledajte u priloženom videu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.