Sultanija Hurem obezbijedila ćerku: Otvorila račun u banci sa dva miliona eura
Merjem Uzerli

Oprezna mama

Sultanija Hurem obezbijedila ćerku: Otvorila račun u banci sa dva miliona eura

Kan Ateš (48) ostavio je glumicu Merjem Uzerli (32) dok je bila trudna, a za ćerku Laru (2) ne želi ni da čuje. Sada kad joj je bivši pred bankrotom, glumica je osigurala dijete i sebe.

Turski biznismen oštetio je klijente za oko 86 miliona eura i pobjegao u Meksiko. Merjem se uplašila da će bivši sada htjeti da se dokopa njenog novca, pa je ćerkici u Njemačkoj otvorila račun u banci sa dva miliona eura. Lara će dobiti novac kad bude punoljetna.

Turkinja, koja se proslavila kao sultanija Hurem u legendarnoj seriji "Sulejman Veličanstveni",redovno na Instagramu kači fotke svoje mezimice.

Malena Lara je, slažu se obožavatelji, majčina slika i prilika, pa su mnogi već sad uvjereni da će djevojčica, kad odraste, ostvariti zavidnu glumačku ili barem manekensku karijeru.

135218659698616431312954586718014350101173n

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.