Ljepotice uživaju: Severina i Jovana Joksimović zajedno na moru! (FOTO)
Jovana Joksimović

Ljetnje čarolije

Ljepotice uživaju: Severina i Jovana Joksimović zajedno na moru! (FOTO)

Popularna voditeljka Jovana Joksimović trenutno se nalazi na ljetovanju sa suprugom Željkom, a tokom dana u vrelom danu uživala je sa prijateljicama, dok se u njenom društvu našla i hrvatska zvijezda Severina Vučković.

Severina i Jovana zajedno sa prijateljicama uživale su u čarima ljeta, te su zauzele svoje pozicije na šlaufilama u obliku jednoroga, konjića i patkica i pozirale za društvenu mrežu Instagram.

severinajovana1000x0

Foto :Instagram

- Živite svoj život i zaboravite na svoje godine - napisala je voditeljka na popularnoj društvenoj mreži.

 

Alo.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.