Popularna Brenda iz

Popularna Brenda iz "Beverli Hilsa" se bori sa rakom(FOTO)

Američka glumica Šenon Doerti, poznata po ulozi Brende Volš u seriji "Beverli Hils, 90210" (Beverly Hills, 90210), obrijala je glavu dok vodi borbu s rakom dojke.

Doerti je, u utorak uveče, postavila nekoliko slika na Instagram prikazujući faze svog šišanja. Prethodno je objavila fotografiju na kojoj pokazuje mašinicu za šišanje, modlu za kolače i bombonjeru. U opisu slike dodala je hešteg "cancersucks".

Njen rak je javno otkriven prošle godine kada je tužila tadašnje menadžere. Tvrdila je da su zloupotrijebili njen novac i dopustili da njeno zdravstveno osiguranje istekne. Navela je da nije išla kod doktora jer nije imala osiguranje zbog čega je rak kasno otkriven.

 

Step 6

Фотографија корисника ShannenDoherty (@theshando) дана


Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.