Jelena Rozga: Voljela  bih da se ostvarim kao majka
Jelena Rozga

Vrijeme joj je

Jelena Rozga: Voljela bih da se ostvarim kao majka

Pjevačica Jelena Rozga je prije nekoliko dana napravila pravu pometnju kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju uz koju je napisala: 'Imamo nasljednika'.

Pjevačica je tim potezom podstakla nagađanja o trudnoći, ali na kraju se ispostavilo da je to bila samo vrlo kreativna najava njene nove pjesme.

Ubrzo je za novi hit naziva 'Nasljednik' izašao i spot,  a pjevačica trenutno promoviše spomenutu pjesmu.

Tako je za vrijeme gostovanja na jednom hrvatskom radiju otkrila da li je spremna na majčinstvo.

"Voljela bih, znaš ono, vrijeme mi je. Sad se možemo šaliti, ali 39 je tu, pred vratima i stvarno bih voljela da se ostvarim kao majka, voljela bih imat jedno dijete, voljela bih imati curicu, a ako bude dečko samo da je zdravo i to je najbitnije. Daj Bože da se to ostvari u ovoj godini", rekla je pjevačica i dodala da će 23. avgusta svoj rođendan proslaviti u Puli sa Stjepanom Hauserom.

Nezavisne novine

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.