Medeni mjesec: Ana i Švajni uživaju na Maldivima (FOTO)
Foto:Instagram

Bračna idila

Medeni mjesec: Ana i Švajni uživaju na Maldivima (FOTO)

Srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger trenutno su na medenom mjesecu na Maldivima.

Prelijepi ambijent, plaža i sunce su kao stvoreni za bračno putovanje, a sigurni smo da im je ovo opuštanje i više nego dobro došlo nakon velike gužve oko svadbe.

ana

Na fotografijama se vidi kako gospodin i gospođa Švajnštajger uživaju i razmjenjuju nježnosti na pješčanoj plaži.

13712125107848604891228225795015n

Njemački mediji otkrili da se radi o luksuznom odmaralištu Huvafen Fushi.Hotel ima šest zvjezdica i jedna noć u njemu košta i do 13.000 euvra.

Za te pare dobijate potpunu privatnost. Smješteni ste u bungalovu na vodi, imate privatnu plažu i svoj bazen.

Na zvaničnom sajtu luksuznog rizorta navodi se da u ovim bungalovima gosti dobijaju dnevnu sobu sa trpezarijom, kupatilo koje gleda na okean, koktel bar, stepenice koje vas vode do privatne palube sa pogledom na Indijski okean, džakuzijem, krevetima i ležaljkama. Takođe, privatni batler vam je sve vrijeme na raspolaganju, dok unutra imate i "sobu za zabavu" u kojoj se nalazi ogroman televizor, zvučnici i "napunjeni" ajpodovi.

Super žena/Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.