Pogledajte kako najplaćenija manekenka na svijetu izgleda bez trunke šminke
Ilustracija

Obična djevojka

Pogledajte kako najplaćenija manekenka na svijetu izgleda bez trunke šminke

Ona je trenutno najplaćenija manekenka na svijetu, ima 23 godine i u dosadašnjoj karijeri ne postoji dizajner, brend ni magazin za koji ona nije radila. Njene modne fotografije su fantastične i uvijek ostavljaju utisak djevojke sa nekonvencialnom ljepotom.

Ovo je fotografija Kare Delevinj na kojoj nema ni trunku šminke i na kojoj nije sređena za javni nastup. I drage naše dame, možete da se opustite, jer najplaćenija manekenka na svijetu izgleda kao sasvim obična djevojka...

90330944557947c75d8492832597682w640

superzena.b92.net

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.