Izvodili ih na binu, goli se uvijali oko njih
Striperi

Striperi izludjeli Beogradjanke

Izvodili ih na binu, goli se uvijali oko njih

Prepuna sala žena vrištala je i padala u trans puna dva sata dok su ih momci iz Amerike izluđivali seksi plesom, svojim izvajanim i nauljenim tijelima sve do gole kože.

Velika dvorana Doma sindikata bila je sinoć puna žena svih generacija. Muškaraca je bilo samo među tehničkim osobljem i u obezbjeđenju i nekolicina fotoreportera koji su se tu zadesili po zadatku.

Dotjerane i sa spremljenim mobilnim telefonima za fotografisanje, dame su dočekale 12 atraktivnih momaka aplauzom i vrištanjem, koje se intenziviralo već sa prvim otkopčavanjem košulja.

Uz erotski ples, pesme Enrikea Iglesijasa, Majkla Džeksona, Džoa Kokera, grupa “Prodigy”, “Metalica”, momci su mijenjali kostime - od loših momaka sa ulica Njujorka, preko građevinskih radnika, mafijaša i policajaca, bajkera, mornara i kauboja.

Svlačenje odjeće, naročito cijepanje i bacanje majica u publiku i skidanje bokserica i tangi dovelo je do usijanje atmosferu u punoj sali Doma sindikata, dok su šeširi služili samo za prekrivanje intimnih dijelova tijela.

Zanimljiv je bio kviz, u kome su učestvovale tri djevojke - prva je morala da igra u krilu jednom od članova “Chippendales”, druga da pokaže svoju omiljenu pozu u seksu, a treća da odglumi orgazam. Oko pobednice otimali su se Supermen, gospodin i radnik, a sve uz pjesmu ”I am your man”.

Atmosfera je dostigla vrhunac kada su se momci rastrčali po sali samo u boksericama i sa policijskim kapama na glavi. Djevojke su poskakale, trudile se da ih dodirnu, zagrle ili ih nagovore da ih izvedu na scenu, a oni su im prilazili, igrali u krilu, plesali sa njima, pozdravljali se...

Poslije dvočasovnog ”vrelog” šoua, momci iz trupe su se slikali sa damama, što se naplaćivalo, i davali autograme, a pozvali su ih i da im se kasnije pridruže u kafiću, jer ”njihova zabava traje cijelu noć”. Zabava se nastavila u beogradskom klubu Kasina, a momci su beograđankama poručili da su bile sjajne i da ih obevezno zovu na sve svoje proslave, vjeridbe, vjenčanja, ali i razvode.

(Press Online)