Ovo su najzavodljivije mame na svijetu
Sofija Vergara

Holivud

Ovo su najzavodljivije mame na svijetu

Uprkos tome što na scenu stalno stupaju lijepe, mlade djevojke, ovim damama dvadesetogodišnjakinje zaista ne mogu ništa! Ovo su neke od najpoznatijih i najljepših mama Holivuda.

Mnogi će se složiti da nema ništa bolje od žene koja stari sa stilom, a neke holivudske ljepotice dokaz su da postoje žene kojima godine ne mogu ništa, naprotiv – daju im dodatnu čar.

Monika Beluči i Penelope Kruz
Monika Beluči i Penelope Kruz

Sofija Vergara, Dženifer Lopez, Hajdi Klum i Penelope Kruz samo su neke od slavnih ljepotica u najboljim godinama koje pobijaju tezu da je „mlađe slađe“.

Sofija Vergara i Salma Hajek
Sofija Vergara i Salma Hajek

Bezbroj je fotografija koje dokazuju da ove četrdesetogodišnjakinje izgledaju bolje od mnogih dvadesetogodišnjakinja.

Hajdi Klum i Dženifer Lopez
Hajdi Klum i Dženifer Lopez
Gven Stefani i  Hali Beri
Gven Stefani i Hali Beri
RTS
 
 
 
 
 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.