Dženifer Lopez  proslavila 47. rođendan.(FOTO)
Foto:Instagram

To može samo ona

Dženifer Lopez proslavila 47. rođendan.(FOTO)

Megazvjezda Dženifer Lopez proslavila je sinoć svoj 47. rođendan u Las Vegasu, a žurci koju je priredila nakon šoua "All I Have" prisustvovale su brojne face.

Dženifer Lopez je prvo fanovima priredila veče za pamćenje spektakularnim koncertom u hotelu "Planet Hollywood", a potom je za goste među kojima su se nalazili Kristijano Ronaldo,Kim Kardašijan, Kelvin Haris i drugi organizovala privatnu zabavu.

jlo3zmx

Slavljenica je blistala u zelenoj haljini, ispod koje je virio brushalter u istoj boji i tako pokazala zašto se i dalje, poslije skoro 20 godina karijere, i dalje nalazi na listi najlepših žena svjeta.

jlo7

Prvo se pojavila u ovom kombinezonu

jlo

Kim Kardašijan je slavnoj pjevačici poklonila tortu, kojoj se pjevačica veoma obradovala.

jlo4zmx

Luda žurka nastavila se do ranih jutarnjih sati, a Dženifer je zapalila podijum igrajući uz njene i druge hitove.

jlo1

Svjedoci smo da je slavna Džej Lo seks bomba i u petoj deceniji, a s obzirom na to koliko vodi računa o svom izgledu, ne sumnjamo da će izgledati tako i kada polako zakorači i u šestu.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.