Na aukciji lične stvari Elvisa Prislija
Elvis Prisli

Od 13. avgusta

Na aukciji lične stvari Elvisa Prislija

Električna gitara na kojoj je svirao 1968. godine, krštenica, crni i zlatni kostim u kojima je nastupao, indijanski prsten i lanac, naći će se na aukcijskoj prodaji tokom Nedjelje Elvisa Prislija u njegovoj vili Grejslend.

Aukcija počinje 13. avgusta, a početne cijene prodajnih eksponata iznose 10 hiljada dolara. 

Proijenjena vrijednost gitare na kojoj je Elvis svirao prije 48 godina, a koju je dobio od Nensi Ruks u crnoj kutiji, iznosi 30 hiljada dolara, prenosi sajt NME. 

Korporacija Elvis Prisli podnijela je tužbu protiv kazina u Las Vegasu, jer se hotelu koji je u sastavu kockarnice, navodno nalaze brojne lične stvari kralja roka koje korporacija želi da povrati. 

Kako prenosi magazin Bilbord, korporacija je potražuje odjeću u kojoj je Prisli nastupao, nakit, pisma kao i godišnjak iz srednje škole. 

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.