Popularna pjevačica razvodi se nakon 13 godina braka
Foto: Splash

Popularna pjevačica razvodi se nakon 13 godina braka

Popularna Meri Džej Blajdž i njen suprug Martin Ajsak odlučili su da se rastanu.

Kako prenosi portal TMZ supružnici se razvode nakon 13 godina braka zbog nepremostivih razlika. 

Pjevačicin predstavnik za medije potvrdio je ovu vijest rekavši da je Meri predala papire za razvod. 

"Gđa. Blajdž kaže kako neke stvari nekad jednostavno ne funkcionišu na način na koji smo se nadali, ali smatra kako za sve postoji razlog. Meri će i dalje nastaviti da radi na svom albumu koji bi trebalo da izađe do kraja godine paralelno s njenom svjetskom turnejom. Zahvaljuje se na svoj podršci koju dobija u ovom teškom emotivnom periodu“, rekao je on. 

Tokom 2014. godine Meri (45) je otvoreno pričala o teškoćama da održi brak sa suprugom i svojim menadžerom.

"Kada imate želju da odgovorite vašem menadžeru, on i dalje ostaje vaš suprug. On je spreman da se do smrti bori za Meri Džej Blajdž, ali istina je da se nikada ne odvajamo“, rekla je tada pjevačica za magazin "Stella“. 

Meri i Martin nisu imali djece.

Superžena

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.