Ana Nikolić i Rasta uživaju u braku, gosti hotela se žale na buku

Medeni mjesec

Ana Nikolić i Rasta uživaju u braku, gosti hotela se žale na buku

Brzinska tajna udaja Ane Nikolić za 11 godina mlađeg repera Stefana Đurića Rastu glavna je tema ovih dana. Nakon prve bračne noći u hotelu bivšeg ljubavnika Ćazima Osmanija i susreta s njim, Ana je s mužem otišla u Split na muzički festival "Ringišpil", a tamo su ostavili veliki utisak u hotelu u kojem su odsjeli.

Naime, novopečeni mladenci su bili toliko bučni tokom seksa da su probudili sve goste.

"Mladi par je bio prilično veseo kad se čekirao na recepciji. Dok smo u sistem unosili njihove podatke, oni su se sve vrijeme ljubili i grlili. Suprug je Anu grickao po vratu, a ona se smijala", rekao je izvor iz hotela za "Kurir".

To je bio početak burne noći, a u ranim jutarnjim satima hotelom su odjekivali krici. Zaposleni su odmah shvatili o čemu je riječ, ali se nekoliko gostiju požalilo.

"Dvoje turista je sišlo do recepcije da se žale na buku i čudne glasove koji dolaze iz sobe iznad njih. Poslije su nam rekli da su ih zaposleni uvjerili da se ništa čudno ne dešava, već da je sobu iznajmio bračni par koji je na madenom mjesecu. Goste to nije umirilo, jer su vriska i buka potrajali još nekoliko sati, ali su bar znali da vode ljubav, a ne rat", ispričao je sagovornik.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.