Milo sa suprugom i prijateljima  uživa u Pržnu (FOTO)
Foto: Blic / RAS Srbija

Iskoristio vikend

Milo sa suprugom i prijateljima uživa u Pržnu (FOTO)

Đukanović je iskoristio vikend da se odmori na svojoj omiljenoj plaži Pržno i da uživa u ručku sa suprugom Lidijom i prijateljima.

Premijer Crne Gore i predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović (54) čest je gost Pržna, odakle se uvijek prošeta i do Kraljeve plaže.

5d52667f4114df40ee72f35ff437fd32

Foto: Blic / RAS Srbija

To znaju svi koji ljetuju u Crnoj Gori, a ekipa "Blica" slikala je političara u trenucima odmora s prijateljima i suprugom.

Milo je sjeo u jednu kafanicu na Pržnu, naručio ručak, a društvo mu je pravila i supruga Lidija Kuč Đukanović. Njima su se pridružila i dva muškarca.

- Milo uvijek svrati na isto mjesto na putu ka Kraljevoj plaži, pošto mu je to omiljeno mjesto za odmor. On je sa suprugom sjeo da ruča, a uživali su u ribi i vinu. Lijepo su zasjeli i vidjelo se da uživaju. Razgovor je bio veoma živ, sa mnogo smijeha - kazao je za "Blic" izvor koji se našao na licu mjesta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.