Zvijezda serije
Šenon Doreti

Potresno

Zvijezda serije "Čari" otkrila: Moj rak se proširio, bol mogu da izdržim ali strah od budućnosti je mučan

Glumica Šenon Doerti otkrila je da se bori sa rakom dojke, ali nažalost opaka bolest se proširila.

Moj rak se proširio na limfne žlijezde, a tokom jedne operacije doktori su otkrili da postoji mogućnost da su se kancerogene ćelije proširile i dalje po organizmu", rekla je glumica (45).

Ona se sada svim silama trudi da se izbori sa kancerom.

"Idem na intenzivnu hemoterapiju, a ukoliko bude potrebno ići ću na pojačano zračenje. Najviše me plaši ono nepoznato. Da li će hemoterapija uspjeti? Da li će zračenje uspjeti. A tu je i ono... Da li ću ponovo dobiti rak, da li ću ponovo prolaziti kroz sve to. Sve drugo mogu da izdržim. Bol mogu da izdržim, život bez dojke mogu da izdržim, ali je strah od budućnosti mučan, boli me kako će to uticati na druge ljude", iskrena je glumica.

Šenon je, pored toga što detaljno opisuje borbu sa bolešću, otkrila i kako joj hirurg pomaže.

"Nije želio da se probudim iz anestezije i vidim da nemam baš ništa na mjestu dojki pa je stavio nešto što daje utisak da su i dalje tu. Slatko je, ponekad ga poveća, a nekad smanji", hrabro je otkrila Doertijeva.

Posebno je vrijedno divljenja što uprkos svemu, zvijezda serija "Čari" i "Beverli Hils" ne gubi duh.

24 Sata

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.