Bekamovi natjerali majstore da potpišu ugovor o privatnosti
Dejvid i Viktorija Bekam

Pretjeruju?

Bekamovi natjerali majstore da potpišu ugovor o privatnosti

Viktorija je majstorima dala da potpišu ugovor da neće iznositi u javnost detalje o porodici. Šuška se da su Bekamovi odbili da se slikaju s majstorima.

Bekamovi renoviraju kuću vrijednu 20 miliona dolara u Londonu, a šuška se da je Viktorija dala majstorima da potpišu ugovor kako neće iznositi u javnost detalje o porodici.

“Nije istina, Dejvid se slika sa svima“, rekao je njegov menadžer.

Inače, Viktorija se brine da njihov brak ne zapadne u rutinu zbog čega su počeli mnogo više da izlaze nego ranije, a sada je uvela novo pravilo – štedi!

“Odlučila je da na sastanku neće potrošiti više od 50 funti. Tako su postali kreativniji“, rekao je prijatelj poznatog para.

B92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.