Cipele za Melaniju Tramp iz Banjaluke: Za špartanje po Bijeloj kući (VIDEO)

Podrška zemljakinji

Cipele za Melaniju Tramp iz Banjaluke: Za špartanje po Bijeloj kući (VIDEO)

Fabrika obuće „Bema“ iz Banjaluke poslaće dva para cipela Melaniji Tramp, supruzi Donalda Trampa, republikanskog kandidata za predsjednika SAD.

Marinko Umičević, tehnički direktor fabrike cipela, rekao je da je poklon dva para znak podrške njoj i njenom suprugu na predstojećim izborima.

„Moja ideja motivisana je zemljačkim razlozima i uvjerenjem da će se prljava kampanja, koja se vodi protiv Melanije Tramp i njenog supruga, kod gospođe Tramp probuditi poznati balkanski inat, koji će podstaći da se još više angažuje u predsjedničkoj kampanji i da uđe u Bijelu kuću“, rekao je Umičević Nezavisnim novinama.

Fabrika obuće „Bema“ napraviće jedne udobne cipele sa đonom od specijalne memorijske pjene da, kako naglašavaju, „Melanija može da šparta Amerikom“, a da ne izgubi ništa od svoje elegancije.

Drugi par cipela će biti damske salonke od najkvalitetnije kože, koje će specijalno za nju kreirati dizajneri ove firme, kako bi u njima pobjednički ušetala u Bijelu kuću, navodi se u saopštenju firme „Bema“.

Fonet/RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.