Nataša Bekvalac: Popijte nešto na moj račun
Foto:Facebook

Pjevačica reagovala

Nataša Bekvalac: Popijte nešto na moj račun

Nataša Bekvalac demantovala je da se bahato i ružno ponašala prema osoblju u hotelu u Igalu i da je odbila da plati svoj ceh.

"Ne volim kada mi dan pokvare zloće. Ne znam ni koji je krajnji cilj ovakvih tekstova sem možda pisati ružno pa makar i bez ikakvog povoda. U životu nikada za svojih 36 godina nijesam izgovorila "Znaš li ti ko sam ja" niti sam ikad od svog stola ustala, a da svoj račun ne platim. Ja da vičem na konobara? Da on plaća moj račun? Gospode Bože! U životu se nikom nijesam obratila neljubazno, pogotovo ne ljudima čiji sam gost. Ovakve stvari me povređuju kao čovjeka i nažalost znam i od koga potiču što ne umanjuje moj ružan osjećaj. Redakciji čestitam ako su postigli željeni efekat. Pametniji od mene kažu da se ovakve stvari zaustavljaju tužbama. Iskreno, kada dođe do ročišta mene strašno mrzi da se time bavim, prođe me bijes, brzo zaboravljam i oprostim. Probajte tako i vi. Lakše je i ljepše, vjerujte. I popijte nešto na moj račun", napisala je pjevačica na društvenim mrežama.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.