Vjenčali se Marijana i Nemeš

Najpoznatiji Big Brother par

Vjenčali se Marijana i Nemeš

Najpoznatiji par Velikog brata, Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević zvan Nemeš izrekli su sudbonosno ‘da’ pred matičarem u Istri.

Nakon što su dvije godine bili razdvojeni, pomirili su se u julu, a sada i krunisali svoju ljubav brakom, prenosi hrvatski 24 sata.

Par iza kojeg je turbulentna veza odlučio se vjenčati u bjelini. Marijana je obukla lepršavu bijelu vjenčanicu, a Nemeš bijelo odijelo.

Podsjetimo, kad je te 2011. godine ušla u BB kuću Marijana je bila u braku, no rastala se nakon što se zaljubila u Nemeša u Big Brother kući.

U ljeto 2014. godine svoju su ljubavnu priču okončali, no čini se da nisu mogli jedno bez drugog.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.