Evo gdje će Ana i Bastijan živjeti u Beogradu (FOTO)
Ana i Bastijan

Novi dom

Evo gdje će Ana i Bastijan živjeti u Beogradu (FOTO)

Nakon udaje za njemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, teniserka Ana Ivanović riješila je da kupi novu nekretninu, u kojoj će s mužem boraviti dok su u Srbiji.

Lijepa teniserka  i njen suprug kupili su kuću u Beogradskom naselju Bežanijska kosa, piše Kurir. 

Komšije će joj biti Lepa Brena, Saša Popović i Dragan Kojić Keba.

Iako ima nekoliko stanova na Novom Beogradu, u kojima živi njena porodica, Ana je odlučila da sebi priušti nov, komforniji dom.

kucaanaivanovicsvajnibeogradbezanijskakosafotostefanjokic1470830720966659

Pošto je mjesecima bila zauzeta pripremama za vjenčanje, njeni roditelji su umjesto nje i Švajnija razgledali kuće u najelitinijim djelovima Beograda, a posebno im se svidjela jedna u blizini vila Lepe Brene, Saše Popovića i Kebe.

Malo prije Aninog vjenčanja njeni roditelji su s agentima za nekretnine počeli da razgledaju kuće na Dedinju, Bežanijskoj kosi i u Zemunu. Najviše su zainteresovani za vilu na Bežaniji, u blizini popularnih 'karingtonki'.

Njena cijena je 220.000 eura, mada je do prije nekoliko mjeseci bila nešto skuplja. Ima oko 160 kvadratai nalazi se u nizu od nekoliko kuća sa zasebnim dvorištem", kaže dobro upućen izvor i dodaje da Anini roditelji samo čekaju da se teniserka složi s njihovim izborom.

Ana je dobila fotografije kuće i veoma joj se dopala. Međutim, želi i uživo da je vidi, pa će tim povodom uskoro doći u Beograd, kada bi trebalo i da potpiše ugovor o kupovini."

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.