Supruga Džoni Depa optužila ga je za zlostavljanje i onda je objavila dokaz (VIDEO)

Krišom snimila video u kući

Supruga Džoni Depa optužila ga je za zlostavljanje i onda je objavila dokaz (VIDEO)

Amber Herd, koja se trenutno razvodi od Džonija Depa, objavila je video koji je krišom snimila u njihovoj kući početkom godine.
Na videu, Džoni psuje, tetura i šutira stvari po kući, dok mu se ona izvinjava za nešto što se ranije dogodilo (ne precizira šta). 

Džoni, besan kao ris, sipa sebi ogromnu čašu vina, a kada ga Amber pita da li je tog jutra popio ostatak flaše, počinje da divlja, lomi čašu i otima joj telefon.

Izgleda da su optužbe koje je Amber iznijela o zlostavljanju ipak tačne?
 
B92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.