Severinin bivši zaprijetio: Igor Kojić bi mogao i u zatvor?!

Milan Popović štiti svog sina

Severinin bivši zaprijetio: Igor Kojić bi mogao i u zatvor?!

Milan Popović odlučio je da stane na kraj objavljivanju slika njegovog sina Aleksandra Popovića na društvenim mrežama od strane Severininog sadašnjeg supruga Igora Kojića.

Milan je, kako piše "24sata.hr", zaprijetio Igoru da će za svaku narednu fotografiju morati da plati oko 82.000 dinara, što je oko 650 eura.

Kako navodi ovaj hrvatski medij, Milan ne želi da slike njegovo maloljetnog djeteta gledaju i komentarišu nepoznati ljudi, jer tako privlače pedofile.

Milan se ovaj put obratio Opštinskom sudu u Zagrebu, gdje je podnio Predlog za donošenje privremene mjere. Ukoliko bi se Igor oglušio na privremenu mjeru, slijedila bi mu kazna. Ubuduće će najvjerovatnije morati da plati oko 650 eura za svaku fotografiju, a ukoliko ne plati, mogao bi da završi u zatvoru.

Podsjetimo, Milan je svojevremeno već upozoravao Igora da prestane sa objavljivanjem fotografija maloljetnog Aleksandra.

Međutim, kako se on oglušio, bivši Severinin partner je odlučio da oštrije reaguje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.