Italija: Nestala hrvatska manekenka Nina Morić?
Nina Morić

Majka njenog dečka digla javnost na noge

Italija: Nestala hrvatska manekenka Nina Morić?

Lorendana Fiorentino, Luiđijeva majka, objavila je na Facebooku da se proslavljenoj manekenki i njenom sinu od tog četvrtka gubi svaki trag.

Poznata manekenka Nina Morić zadnji je status na svoj Facebook profil stavila u četvrtak, 11. avgusta.

Svoju objavu ilustrovala je ne baš vedrom fotografijom, a kako se od tada niti ona niti njen dečko Luiđi Mario Favoloza nisu javili, njegova je majka digla javnost na noge.

 Lorendana Fjorentino, Luiđijeva majka, objavila je na Facebooku da se proslavljenoj manekenki i njenom sinu od tog četvrtka gubi svaki trag.

Uznemirena majka pozvala je sve koji znaju nešto o Nini i njenom sinu da joj se jave.

 Ova vijest se u Italiji proširila brzinom munje, pa su se užarile i društvene mreže na kojima se za poznatom manekenkom traga pomoću hashtaga #whereisninamoric.

jutarnji.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.