Oglasila se Nina Morić bizarnim snimkom: Vezane joj ruke a tvrdi da je dobro?
Nina Morić

Oglasila se Nina Morić bizarnim snimkom: Vezane joj ruke a tvrdi da je dobro?

Hrvatska manekenka Nina Morić , zabrinula je cjelokupnu javnost kada je objavljeno da je u toku potraga za njom i njenim vjerenikom Luiđijem Marijom Fabulosom, objavila je video na svom profilu na Fejsbuku, koji je još više zbunio njene fanove.

Nina se rano jutros oglasila objavivši video u kojem izgleda čudno i zbunjeno. Uvjerava svoje pratioce da je dobro i poželjela im je ugodnu nedelju.

Na snimku sjedi na stolici sa rukama iza leđa, što je mnoge navelo na pomisao da su joj ruke vezane.

Podsjetimo, majka njenog dečka na Fejsbuku je objavila poruku u kojoj moli za pomoć, tvrdeći da sina i Ninu od četvrtka nije ni vidjela ni čula.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.