Džoni Dep odsjekao dio prsta i krvlju ispisao zastrašujuću poruku za Amber
Džoni Dep i Amber Herd

Jezivo

Džoni Dep odsjekao dio prsta i krvlju ispisao zastrašujuću poruku za Amber

Svijet nije mogao da se pomiri sa optužbama za fizičko zlostavljanje koje je Amber Herd iznijela protiv Džonija Depa, a kako će sa dokazima koji govore da je slavni glumac luđi od svojih najčudnijih uloga?

Nakon jezivog snimka pijanog Depa, Amber Herd je predala sudu nove dokaze koji idu u prilog tvrdnji da je trpjela konstantno maltretiranje, a koji se sastoje od zastrašujućih fotografija nastalih nakon jedne svađe, piše "TMZ".

Glumica koja je prije nekoliko mjeseci optužila još uvijek zakonitog supruga za nasilje, ispričala je na sudu da je tokom jedne svađe Dep odsjekao dio svog prsta i krvlju ispisao uznemiravajuću poruku na ogledalu.

proxy

Incident se dogodio prošlog marta, a povod je bio Depova sumnja da ga supruga vara sa kolegom Bilijem Bobom Tortonom.

Kako je Amber ispričala, par je tada bio u Australiji a slavni glumac je bio pod uticajem "alkohola i ekstazija".

U sudskom dokumentu stoji da je Dep "odsjekao dio prsta, umočio ga u plavu farbu i na zidu napisao "U glavnim ulogama: Bili Bob i laka Amber".

Inače, Bili Bob Torton i Amber Herd su 2008. godine snimili film "The Informers", a Amber je na sudu negirala vezu sa Tortonom.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.