Džoni Dep i Amber Herd dogovorili sporazumni razvod braka
Džoni Dep i Amber Herd

Pristao isplatiti 10 miliona dolara

Džoni Dep i Amber Herd dogovorili sporazumni razvod braka

Čini se kako razvod glumaca Džonija Depa (53) i Amber Hard (30) dobija rasplet. Daily Mail piše kako se par uspio nagoditi.

“Naša je veza bila vrlo strastvena i povremeno nestabilna, ali uvijek u znaku ljubavi”, izjavili su bivši partneri.

Dep je pristao isplatiti oko 10 miliona dolara svojoj uskoro bivšoj supruzi s kojom je bio u braku 15 mjeseci, a Amber je odlučila svotu koju će dobiti od glumca, dati u dobrotvorne svrhe. “Nijedna stranka nije lagala niti iznosila lažne tvrdnje kako bi se finansijski okoristila. Ni u jednom trenutku nije postojala namjera nekome nanijeti fizičku niti emocionalnu bol”, stoji u njihovom saopštenju.

Glumica je u maju predala papire za razvod braka. Kao razlog je navela 'nepomirljive razlike', a kasnije se ispostavilo da se radi o nasilju. Hard tvrdi da ju je suprug tukao, a njihov prijatelj čak je tvrdio da ju je Dep htio ugušiti.

Prije nekoliko dana procurio je video u kojem glumac divlja i nasrće na Amber, a tabloid TMZ pisao je da Džoni odrezao vrh svog prsta i svojom krvlju ispisao poruku gdje suprugu optužuje za nevjeru.

24 sata.hr

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.