Evo zašto su se rastali Nikol Šerzinger i Luis Hamilton
Nikol Šerzinger i Luis Hamilton

Definitivno

Evo zašto su se rastali Nikol Šerzinger i Luis Hamilton

Poznata pjevačica Nikol Šerzinger (38) i vozač Formule I Luis Hamilton (31) bili su u vezi sedam godina, ali su je prošle godine nakon brojnih raskida konačno okončali.

I dok se nagađalo da je Nikol bila ta koja je željela ozbiljnu vezu, a Hamilton nije želio još uvijek da se skrasi, njegove najnovije tvrdnje idu u prilog tome.

Za magazin "Top Gear“ Hamilton je priznao da je Nikol govorio kako su mu automobili na prvom mjestu.

"Govorio sam djevojci, kada sam bio s njom u vezi da izlazim sa jednom od djevojaka (misleći na automobile) i da može da pođe s nama ako želi, ali kada je riječ o kolima ona je uvijek na drugom mjestu’“, nije krio svoj stav Hamilton.

Tridesetosmogodišnja Nikol očigledno više nije željela da bude na drugom mjestu.



 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.